Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕКУ 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЕКУ 146

Здравейте, бих ви бил мног благодарен ако ми спестите малко (или ужасно много) време в издирванто на ЕКУ-то на 146 1.6 TS, 97г. Благодаря ви предварително!
    '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

В караката на пасажера,махаш стелката и самия мокет е на репей-отлепваш го и отдолу има една пластмасова ниша,отвяраш и капака и там е ЕКУ-то това е че моториа ти е стария с металния капак на клапаните ако е новия с пластмасовия и на самия дросел отгоре
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Благодаря, вече го изрових!
      '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

бихте ли ми дали буквален превод на думата ЕКУ?

Comment

Първоначално публикувано от galinves71
          бихте ли ми дали буквален превод на думата ЕКУ?
          Engine Control Unit - ECU (ЕКУ)
          Електронен блок за управление
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
          Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

тенкс

Comment

здравейте приятели 1 питане.днеска при нас в Шуменско си е як студ и понеже работата ми е до гъза и не се налага да карам често колицата и снех акумолатора да не се скапе макар че е в гараж,та указва ли влияние на ЕКУто и на други ел.компоненти това оставяне без тоци?аз бях повдигнал подобна тема но не получих готин отговор.

Comment

Колега;това да не ти е ЖИГУЛКА,че да и смъкваш батерията.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Да ти обясня ли и как се сваля. Вече имам имам опит. На бензиновите ECU-та много рядко им има нещо.
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD
                  http://bendidas.hit.bg/

Comment

здравейте приятели 1 питане.днеска при нас в Шуменско си е як студ и понеже работата ми е до гъза и не се налага да карам често колицата и снех акумолатора да не се скапе макар че е в гараж,та указва ли влияние на ЕКУто и на други ел.компоненти това оставяне без тоци?аз бях повдигнал подобна тема но не получих готин отговор.
                    Напиши си в подписа каква кола караш за да се ориентират колегите по лесно иначе след оставяне без захранване мисля че проблени за компютъра няма но мисля че след разскачане на акумулатора ЕКУ-то се адаптира наново първите няколко километра или първите няколко паления нещо такова имаше така че ако не ти се налага не го разкачай това е по добрия вариант.
                    156 1,8 ТS 99
                    Nissan Murano 2005

Comment

пичове и пички омръзна ми да пояснявам каква е колата,мисля че сме в раздел 145/146 и имали смисал да се повтаря всеки път за модела?

Comment

пичове и пички омръзна ми да пояснявам каква е колата,мисля че сме в раздел 145/146 и имали смисал да се повтаря всеки път за модела?
                        Сега 145/146 имат доста мотори само ще ти изброя основните видове без различната кубатура : боксер, туин спакт, турбо дизел, комън рейл. Такаче пич като си на основната страница на форума най горе има един бутон профил натискаш там влизаш в профила си намираш подпис пишеш там вида на колата модел година на производство и ей такива и ако искаш и други работи си пиши и после натискаш прати. Даше ако искаш там където пише аватар можеш да си качиш някаква снимка на колата или нещо което те кефи.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

Working...
                        X